Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Судска пракса

Медијација

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ПРЕДАВАЊЕ О ИНТЕЛЕКТУАЛНОЈ СВОЈИНИ НА САЈМУ ПРИВРЕДЕ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

ПРЕДАВАЊЕ О ИНТЕЛЕКТУАЛНОЈ СВОЈИНИ НА САЈМУ ПРИВРЕДЕ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

28. април 2014.

У оквиру пратећег програма сајамске манифестације СПРЕГ, 11. Сајма привреде западне Србије, који се одржавао у Ваљеву у Омни центру од 23-25. априла, другог дана сајма одржано је и предавање на тему интелектуалне својине.

У организацији Института за одрживи развој Пословног факултета у Ваљеву, Универзитета Сингидунум, одржана су предавања под кровном темом „Предузетништво у функцији одрживог развоја“. У оквиру првог предавања, стручњак Едукативно информативног центра Завода је одржао предавање о интелектуалној својини и њеном значају за предузетништво. Уследило је предавање о међународним стандардима од стране предавача из фирме за консалтинг и управљање квалитетом, где је било речи о значају увођења стандарда за извоз на светско тржиште, нарочито прехамбених производа.

Предавањима су присуствовали студенти Пословног факултета, излагачи као и други заинтересовани за наведене теме. Након предавања, предавач Едукативно-информативног центра је био замољен и да да изјаву за ваљевски недељник „Напред“.