Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ОДРЖАН 10. САЈАМ ИНОВАЦИЈА, САРАДЊЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА „INOCOOP 2009“

1. септембар 2009.

У Зрењанину је у организацији Регионалне привредне коморе Зрењанин и Општег удружења предузетника из Зрењанина од 27. до 29. августа одржан десети, јубиларни Сајам иновација, сарадње и предузетништва „INOCOOP 2009“, на коме се окупило више од 230 излагача из земље и иностранства.

На изузетно посећеном штанду Завода за интелектуалну својину заинтересовани посетиоци су могли да се информишу о правима интелектуалне својине, прочитају публикације Завода, а на располагању су им биле и услуге запослених из Завода који су пружали стручне савете из области интелектуалне својине. Такође, Завод за интелектуалну својину је другог дана трајања сајма одржао предавање на тему „Значај интелектуалне својине за иновационе подухвате и конкурентност“.

Програм сајма уприличиле су презентације, промоције и округли столови са широком лепезом тема из области иноваторства, стратегије развоја, запошљавања, прекограничне сарадње и развоја предузетништва. Сајам су посетили бројни високи званичници, као и амбасадори Немачке и Хрватске.