Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА PAN-EUROPEAN SEAL ПРОГРАМ

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА PAN-EUROPEAN SEAL ПРОГРАМ

14. јануар 2022.

Pan-European Seal Professional Traineeship Programme нуди јединствену могућност за развој каријере и стицање искуства у мултикултуралном окружењу, обављањем једногодишње плаћене праксе у једној од две најважније организације Европске уније које се баве заштитом права интелектуалне својине, Европском заводу за патенте или Заводу за интелектуалну својину Европске уније.

Овај програм је намењен изврсним студентима који су завршили основне студије на Универзитету у Београду, који је и члан овог програма.

Први корак јесте подношење пријаве, која треба да садржи CV и мотивационо писмо на енглеском језику, Универзитету у Београду на адресу ctt@rect.bg.ac.rs, у периоду од 5-25. фебруара 2022. године. Универзитет ће у складу са критеријумима самог програма извршити селекцију одабраних кандидата о чему се кандидати обавештавају до 28. фебруара 2022. године. Одабрани кандидати су након тога обавезни да поднесу своје онлајн пријаве директно Европском заводу за патенте према инструкцијама које ће добити од Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду.

Више информација о самом програму, као и о областима образовних профила кандидата може се видети на страници Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду.

Информације о условима за пријављивање одабраних кандидата за праксу у другом кораку, директно наведеним организацијама, могу се видети на интернет страницама ЕПО и ЕУИПО посвећеним овом програму.