Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ОНЛАЈН ДОГАЂАЈ ПОСВЕЋЕН ВИДЕО ИГРАМА

ОНЛАЈН ДОГАЂАЈ ПОСВЕЋЕН ВИДЕО ИГРАМА

1. децембар 2021.

Светска организација за интелектуалну својину - WIPO заједно са Заводом за патенте Пољске организује догађај под називом “Videogames and their uniting power – Everything you need to know about enabling environments and new trends” који се у онлајн формату одржава у среду, 8. децембра 2021. године, у Катовицама, Пољска.

Догађај се организује у форми интерактивне сесије, током које ће учесници бити у прилици да се упознају са најважнијим трендовима у индустрији видео игара, са фокусом на питања заштите права интелектуалне својине. Учесници ће бити у могућности да сазнају више о овој области кроз излагања представника познатих компанија и креатора игара као што су Ubisoft, CD Projekt Red, Natus Vincere, као и од преставника Европске федерације програмера видео игара - European Game Developers Federation.

Овај догађај се одржава на маргинама једног од најважнијих дигиталних догађаја године - Internet Governance Forum 2021 који се одржава у периоду од 6. до 10. децембра 2021. године у Конгресном центру града Катовице а према програму који можете видети ОВДЕ. Учешће на догађају је бесплатно уз обавезну регистрацију према УПУТСТВУ.