Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ПОЗИВ ЗА ОНЛАЈН СЕМИНАР - СТАНДАРДИ И ИНОВАЦИЈЕ

ПОЗИВ ЗА ОНЛАЈН СЕМИНАР - СТАНДАРДИ И ИНОВАЦИЈЕ

22. септембар 2021.

У понедељак 27. септембра 2021. године, у оквиру Такмичења за најбољу технолошку иновацију одржаће се вебинар са називом: „Стандарди и иновације“.

Циљ вебинара је да учесницима представи утицај проналаска нових решења, њихово опште прихватање и примере у досадашњем развоју цивилизације, као и у савременом пословању – како су иновације добијале ширу примену и постајале део стандарда, али и како се стандарди могу успешно примењивати приликом стварања нових идеја. Завод за интелектуалну својину ће на овом вебинару указати на значај заштите иновација одговарајућим правом интелектуалне својине.

Завод за интелектуалну својину је партнер Такмичења за најбољу технолошку иновацију 2021 и у оквиру овог такмичења, стручњак из Завода за интелектуалну својину је у другој половини маја 2021. године одржао три обуке за такмичарске тимове у вези са заштитом интелектуалне својине, у првом реду патената.

Позивамо сва заинтересована лица да присуствују наведеном вебинару и да се региструју преко веб странице Института за стандардизацију Србије.

Програм вебинара можете преузети овде.