Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

МАСТЕР ПРОГРАМ ИЗ ПРАВА ИНТЕЛЕТУАЛНЕ СВОЈИНЕ У КИНИ

МАСТЕР ПРОГРАМ ИЗ ПРАВА ИНТЕЛЕТУАЛНЕ СВОЈИНЕ У КИНИ

11. март 2021.

Национална администрација за интелектуалну својину Народне Републике Кине (China’s National Intellectual Property Administration - CNIPA) и ове године је упутила позив Заводу за интелектуалну својину да предложи кандидате за двогодишњи мастер програм из права интелектуалне својине, који је стипендиран од стране Владе Народне Републике Кине као важан елемент имплементације Заједничке изјаве о сарадњи у области интелектуалне својине држава дуж појаса и пута.

На основу тога, Завод за интелектуалну својину позива кандидате који имају најмање две године искуства на пословима везаним за интелектуалну својину, најмање факултетску диплому по четворогодишњем програму, одлично говоре енглески језик и нису старији од 40 година да се пријаве за мастер програм.

Током прве године програма изабрани кандидати боравиће на престижним универзитетима у Кини, након чега ће се вратити у своју земљу да заврше студије.

Рок за пријаву и подношење целокупне потребне документације Заводу за интелектуалну својину је 10. април 2021. године.

Потребна упутства и објашњења можете прочитати у прилогу 1 и прилогу 2. За додатна питања, као и за формуларе које је неопходно попунити приликом пријављивања, будите слободни да се обратите Татјани Стевановић на tstevanovic@zis.gov.rs или 2025 951.