Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Медијација

Судска пракса

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 100 ГОДИНА ЗАВОДА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНУ СВОЈИНУ

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 100 ГОДИНА ЗАВОДА ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНУ СВОЈИНУ

5. новембар 2020.

Са великим задовољством вас позивамо да се придружите прослави нашег јубилеја – стогодишњици Завода за интелектуалну својину коју обележавамо у уторак, 17. новембра 2020. године. Тим поводом организујемо конференцију током које ће се поред директора Завода и представника Владе Републике Србије, обратити и генерални директор Светске организације за интелектуалну својину – WIPO, председник Европске патентне организације – EPO, извршни директор Завода за интелектуалну својину Европске уније – EUIPO и директорка Швајцарског института за интелектуалну својину.

Бићете у прилици да се упознате са историјом интелектуалне својине у Србији кроз кратки филм о Заводу, и са монографијом „Сто година Завода за интелектуалну својину“, издатом посебно за ову прилику. У другом делу конференције биће организована панел дискусија са представницима Привредне коморе Србије, Фонда за иновациону делатност и професором Правног факултета у Београду.

Придружите нам се и пратите конференцију путем интернета 17. новембра 2020. године, са почетком у 11:00 часова. Пренос ће се одвијати уживо из Клуба посланика. Линк преко когa можете пратити пренос прославе и видети њен програм налази се на 100godinazavoda.rs.