Права интелектуалне својине

Вести

О нама

Информатор о раду

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Приступ информацијама од јавног значаја Заштита података о личности

Судска пракса

Медијација

Напомена

Претраживање патената

Претраживање жигова

Претраживање индустријских дизајна

Претраживање ознака географског порекла

Претраживање регистара ауторског и сродних права

Гласник интелектуалне својине

Електронска издања

Услуге информисања и едукације

Линкови

ЗАВОД НА САЈМУ ПРИВРЕДЕ ЗРБИЗНЕТ

ЗАВОД НА САЈМУ ПРИВРЕДЕ ЗРБИЗНЕТ

24. септембар 2019.

У периоду од 19. до 21. септембра у Хали „Медисон“ У Зрењанину, одржана је трећа по реду привредна манифестација „ЗрБизНет“ чији је циљ био подршка дигитализацији, дигиталној трансформацији и женском предузетништву.

Организатори манифестације, Унија послодаваца Србије – Послодавци Зрењанина, Регионална привредна комора, Опште удружење предузетника и Град Зрењанин окупили су на једном месту државне институције, фондове и агенције, које су током манифестације на лицу места могле да пруже све потребне информације привредницима и упознају их са различитим новинама корисним за њихово будуће пословање. Kао и ранијих година Завод за интелектуалну својину узео је активно учешће на манифестацији чији су представници били на располагању свима онима који су желели да сазнају како да заштите своје пословање и иновације кроз патенте, жиг, дизајн и друга права интелектуалне својине.

Слоган “Покрени се”, подржао је активно учешће великог броја излагача, Б2Б састанака, саветовања за почетнике у пословању, Сајам запошљавања, промоцију занимања, као и промоцију и продају различитих занатских производа. Kао завршна активност последњег дана манифестације вршена је промоција предузетништва међу децом и младима кроз учешће у креативним радионицама и пласирањем својих радова као будућих предузетника на манифестацији „Дечија пијаца“. Тада је и велики број деце био у обиласку штанда Завода где су добили информације о заштити појединих права интелектуалне својине.