Prava intelektualne svojine

Vesti

O nama

Informator o radu

Registri

Propisi i dokumenti

Povreda prava intelektualne svojine

Lista zastupnika

Napomena

„KNOWINGIPR“ RADIONICA U KRAGUJEVCU

2. decembar 2019.

U petak, 29. novembra 2019. godine, u organizaciji Regionalne razvojne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, u Kragujevcu je održana radionica u okviru projekta „KnowING IPR“ na kome učestvuju zemlje Dunavskog regiona. Na poziv agencije, pored predstavnika partnera na projektu iz Srbije, Slovenije, Češke, Rumunije, Mađarske i Bugarske, predstavnik Zavoda za intelektualnu svojinu imao je izlaganje u vezi sa zaštitom prava intelektualne svojine u Srbiji kao i sa pretragama nacionalnih i međunarodnih baza podataka za patente.

DETALjNIJE >>

TRIBINA O INTELEKTUALNOJ SVOJINI U NIŠU

TRIBINA O INTELEKTUALNOJ SVOJINI U NIŠU

29. novembar 2019.

U ponedeljak, 25. novembra 2019. godine, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, održana je tribina na temu „Intelektualna svojina u poslovanju“ u Nišu.

DETALjNIJE >>

ODRŽANA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA EUIBD

ODRŽANA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA EUIBD

22. novembar 2019.

U sredu, 20. novembra 2019. godine, u hotelu Metropol održana je Međunarodna konferencija EUBID o ulozi poslovnih inkubatora u pružanju usluga za mala i srednja preduzeća. Na konferenciji je učestvovao i Zavod za intelektualnu svojinu sa izlagačkim štandom gde su tokom predviđenog termina za konsultacije i sastanke, predstavljene usluge koje Zavod pruža za privredne subjekte.

DETALjNIJE >>

PREDAVANJE NA FAKULTETU ORGANIZACIONIH NAUKA

PREDAVANJE NA FAKULTETU ORGANIZACIONIH NAUKA

19. novembar 2019.

Nastavljena je uspešna višegodišnja saradnja Zavoda za intelektualnu svojinu sa Fakultetom organizacionih nauka gde je u ponedeljak, 18. novembra 2019. godine, održano predavanje od strane predstavnika Zavoda za studente četvrte godine na studijskom programu „Menadžment inovacija“ u okviru predmeta „Intelektualna svojina“.

DETALjNIJE >>