Prava intelektualne svojine

Vesti

O nama

Informator o radu

Registri

Propisi i dokumenti

Povreda prava intelektualne svojine

Lista zastupnika

Napomena

OBELEŽAVANJE 100 GODINA ZAVODA ZA INTELEKTUALNU SVOJINU

OBELEŽAVANJE 100 GODINA ZAVODA ZA INTELEKTUALNU SVOJINU

5. novembar 2020.

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite proslavi našeg jubileja – stogodišnjici Zavoda za intelektualnu svojinu koju obeležavamo u utorak, 17. novembra 2020. godine. Tim povodom organizujemo konferenciju tokom koje će se pored direktora Zavoda i predstavnika Vlade Republike Srbije, obratiti i generalni direktor Svetske organizacije za intelektualnu svojinu – WIPO, predsednik Evropske patentne organizacije – EPO, izvršni direktor Zavoda za intelektualnu svojinu Evropske unije – EUIPO i direktorka Švajcarskog instituta za intelektualnu svojinu.

Bićete u prilici da se upoznate sa istorijom intelektualne svojine u Srbiji kroz kratki film o Zavodu, i sa monografijom „Sto godina Zavoda za intelektualnu svojinu“, izdatom posebno za ovu priliku. U drugom delu konferencije biće organizovana panel diskusija sa predstavnicima Privredne komore Srbije, Fonda za inovacionu delatnost i profesorom Pravnog fakulteta u Beogradu.

Pridružite nam se i pratite konferenciju putem interneta 17. novembra 2020. godine, sa početkom u 11:00 časova. Prenos će se odvijati uživo iz Kluba poslanika. Link preko koga možete pratiti prenos proslave i videti njen program nalazi se na 100godinazavoda.rs.