Prava intelektualne svojine

Vesti

O nama

Informator o radu

Registri

Propisi i dokumenti

Povreda prava intelektualne svojine

Lista zastupnika

Napomena

ZAVOD NA SAJMU PRIVREDE ZRBIZNET

ZAVOD NA SAJMU PRIVREDE ZRBIZNET

24. septembar 2019.

U periodu od 19. do 21. septembra u Hali „Medison“ U Zrenjaninu, održana je treća po redu privredna manifestacija „ZrBizNet“ čiji je cilj bio podrška digitalizaciji, digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu.

Organizatori manifestacije, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora, Opšte udruženje preduzetnika i Grad Zrenjanin okupili su na jednom mestu državne institucije, fondove i agencije, koje su tokom manifestacije na licu mesta mogle da pruže sve potrebne informacije privrednicima i upoznaju ih sa različitim novinama korisnim za njihovo buduće poslovanje. Kao i ranijih godina Zavod za intelektualnu svojinu uzeo je aktivno učešće na manifestaciji čiji su predstavnici bili na raspolaganju svima onima koji su želeli da saznaju kako da zaštite svoje poslovanje i inovacije kroz patente, žig, dizajn i druga prava intelektualne svojine.

Slogan “Pokreni se”, podržao je aktivno učešće velikog broja izlagača, B2B sastanaka, savetovanja za početnike u poslovanju, Sajam zapošljavanja, promociju zanimanja, kao i promociju i prodaju različitih zanatskih proizvoda. Kao završna aktivnost poslednjeg dana manifestacije vršena je promocija preduzetništva među decom i mladima kroz učešće u kreativnim radionicama i plasiranjem svojih radova kao budućih preduzetnika na manifestaciji „Dečija pijaca“. Tada je i veliki broj dece bio u obilasku štanda Zavoda gde su dobili informacije o zaštiti pojedinih prava intelektualne svojine.