Вести

О нама

Информатор о раду

Права интелектуалне својине

Прописи и документи

Повреда права интелектуалне својине

Листа заступника

Напомена

СЕМИНАР У НАУЧНОМ ИНСТИТУТУ ЗА ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

СЕМИНАР У НАУЧНОМ ИНСТИТУТУ ЗА ПРЕХРАМБЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

22. фебруар 2017.

У Научном институту за прехрамбене технологије у Новом Саду је у уторак 21. фебруара одржан семинар о заштити проналаска патентом у области прехрамбене технологије

ДЕТАЉНИЈЕ >>

ЗАШТИТА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ

ЗАШТИТА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ

22. фебруар 2017.

У Пожаревцу је јуче одржан семинар у организацији Привредне комора Србије - Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа и Завода за интелектуалну својину Републике Србије, ради подршке пољопривредним произвођачима у циљу заштите својих производа и услуга правима интелектуалне својине.

ДЕТАЉНИЈЕ >>

ДАНАС ИСТИЧЕ РОК ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА НАГРАДЕ ГРАДА БЕОГРАДА ЗА ДОСТИГНУЋА У 2016. ГОДИНИ

20. фебруар 2017.

Подсећамо да данас истиче рок за пријављивање за награде града Београда за 2016. годину. Град Београд додељује награде за дело које представља највредније достигнуће у уметности, науци, медицини, архитектури и урбанизму, пољопривреди, новинарству, образовању и спорту. Награда Града Београда додељује се и за херојско дело, за дугогодишњи рад и трајан допринос развоју града Београда, и за изузетан допринос у реализацији догађаја од значаја за град Београд.

ДЕТАЉНИЈЕ >>

ОТВОРЕНА ВРАТА

ОТВОРЕНА ВРАТА

10. фебруар 2017.

Обавештавамо све заинтересоване да ће, због нерадног дана услед обележавања државног празника Дана државности Србије, уместо у четвртак, 16. фебруара, наредна Отворена врата бити одржана у четвртак, 23. фебруара, са почетком у 12 часова.

ДЕТАЉНИЈЕ >>

ГРАД БЕОГРАД ДОДЕЉУЈЕ НАГРАДЕ ЗА ДОСТИГНУЋА У 2016. ГОДИНИ - ПРИЈАВЕ ДО 20. ФЕБРУАРА

4. јануар 2017.

Град Београд додељује награде за дело које представља највредније достигнуће у уметности, науци, медицини, архитектури и урбанизму, пољопривреди, новинарству, образовању и спорту. Награда Града Београда додељује се и за херојско дело, за дугогодишњи рад и трајан допринос развоју града Београда, и за изузетан допринос у реализацији догађаја од значаја за град Београд.

ДЕТАЉНИЈЕ >>